1-årsjubileum!

I ett års tid har kliniken haft dörrarna på vid gavel och välkomnat kvinnor och barn i Uvira, Kongo. Vi har sett personer som tappat hopp om att arbete börja jobba igen, änkor som inte längre kunde se en framtid har börjat drömma igen och med stort engagemang har den 15 personer starka personalen givit kvinnor en plats där man längtar efter att förlösa sitt barn. De blivande mammorna vet att dem är i trygga händer!

Tillväxten på kliniken har varit över vår förväntan och vårt hopp inför framtiden fortsätter att vara starkt – tillsammans ska vi minska spädbarnsdödligheten!

Och vi kan inte nog uttrycka den tacksamhet vi känner gentemot vår platschef Baleke och hans personal, tillsammans har dem byggt upp kliniken till mer än vi kunde drömma om. Vi är enormt stolta över hur Baleke övervunnit sina rädslor och gjort kliniken till en utmärkande och betydelsefull verksamhet i Uvira.

Stort tack ska även riktas till Rebus föräldrar, Jeannette och Albert, som under det gångna året varit våra stöttepelare, kontaktpersoner och som har gjort ett fantastiskt arbete med utvecklingen av kliniken. ”Utan er hade vi inte kunnat lägga så mycket fokus på att utveckla kaféverksamheten.”

Tack till alla er som varit med oss under vårt första verksamma år! Vi hoppas att ni fortsätter att vara med i denna så viktiga del av verksamhetens utveckling.

Genom att skriva koden KLINIK1ÅR i ordernoteringen när du handlar i webbshopen under maj månad, skänker du hela vinsten på köpet till kliniken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *