Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

Nominering till priset "Årets kommunikatör"

Nominering till priset "Årets kommunikatör"

Rutasoka Coffees vd Rebu Burubwa är nominerad till priset Årets kommunikatör, som delas ut av Marknadsföreningen i Göteborg.

Marknadsföreningen delar årligen ut priser i tre kategorier till människor och bolag som gör avtryck. Syftet med priset är att uppmärksamma företagare som gör något extra och inspirerar andra till att göra detsamma. Rutasoka Coffees vd Rebu Burubwa är nominerad i kategorin Årets kommunikatör.

Nomineringstexten lyder enligt följande:
”Som social entreprenör vill Rebu göra skillnad på hemmaplan - på ett hållbart sätt. Efter att ha mottagit flera priser under året har hans Rutasoka-kaffe börjat växa - där idén är att hjälpa kaffebönder i Kongo sälja kaffebönor till skandinaviska konsumenter för att finansiera kvinnokliniker i Kongo. Rebus berättelse når genom bruset och är dessutom för en god sak varför vi nominerar.

– Detta är ett tydligt tecken på att Rutasoka Coffee har ett starkt budskap som många uppmärksammar och tar till sig. Det är väldigt roligt att bli nominerad till ett så fint pris och ytterligare ett kvitto på att företaget har tagit stora steg framåt under året, säger Rebu Burubwa.

Priset delas ut på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg på fredag 7 december.

 

Kommentarer

  • Publicerat av Divyattah den

    Precio Levitra Farmatodo Buttityliest generic cialis 5mg Weskskib Buy Relafen Generic Online

Lämna en kommentar