Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

Rebu Burubwa utsedd till Årets Unga Pionjär i Västsverige

På tisdagen fick Rebu Burubwa, grundare och vd för Rutasoka Coffee, ett ärofyllt pris på landshövdingens Residens. Han blev utsedd till Årets Unga Pionjär i Västsverige.

Det är stiftelsen IFS som står bakom priset. Det instiftades 1999 för att premiera vår tids Nybyggare. H.M. Konung Carl XVI Gustaf är beskyddare av priset som efter regionala nomineringar delas ut nationellt i senare i höst. Den nationella finalen arrangeras på Stockholms Slott med H.M. Konung Carl XVI Gustaf som prisutdelare.

– Jag är jättestolt över den här utmärkelsen. Den visar att alla timmar vi kämpar för att nå ut med ett kaffe som gör gott, som räddar liv i Kongo och skapar utveckling, uppskattas och uppmärksammas, säger Rebu Burubwa.

– Och det är många som tror på oss. Allt från Almi Väst, som såg potentialen från dag ett till återförsäljare och i Västsverige och numera i Stockholm, till Kaffegreven som erbjuder oss till företagskunder inom kaffe på jobbet. Och inte minst alla som gillar kaffe av hög kvalitet som dessutom gör gott. 

Motiveringen:

”Rebu Burwaba räddar, med sitt bolag Rutasoka Coffee, liv och förbättrar villkoren för människorna i de lokalsamhällen där kaffet odlas. Inte genom att vara en välgörenhetsorganisation utan genom bärkraftigt hållbart företagande.

Bland annat har två miljoner kronor investerats i en kvinnoklinik i Kongo, där det senaste året förlösts över 400 barn, en viktig insats i ett land som har ett av världens högsta barnadödlighetstal.

Rebu Burwaba tillför sin bransch ett modernt hållbart entreprenörskap byggt på en viktig mission.”

Kommentarer

  • Publicerat av efuyigajojab den

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules qmz.puys.rutasoka.se.cvn.wa http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • Publicerat av jizkikokiwi den

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin Online rhl.soqt.rutasoka.se.kvs.sl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • Publicerat av ugeqedop den

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Buy Amoxicillin Online yyb.hedl.rutasoka.se.azl.kb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Lämna en kommentar