Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

Stor donation till kliniken

Stor donation till kliniken

Vi kan med stor glädje och tacksamhet berätta att Rutasokas klinik i Uvira fått ett bidrag på hela 6 000 kronor från Pingstkyrkan i Mariestad.

Att kyrkan skänker pengar till specifika välgörande ändamål på det här sättet är ovanligt och vi är väldigt tacksamma över den fina gesten. Deras donation kom sedan Rutasoka var och föreläste i kyrkan tidigare det här året.

Rutasoka på plats i Pingstkyrkan Mariestad.

Kyrkans bidrag kommer att gå till att köpa utrustning som saknas på kliniken för att vi ska fortsätta kunna rädda liv.

Redan nu har över 40 barn kommit till livet på Rutasokas klinik. Dessutom har över 100 kvinnor fått behandlingar. Vi är väldigt stolta och glada över hur väl klinikens arbete har kommit igång.

[caption id="attachment_1390" align="alignnone" width="1024"] Kvinnan som hade glädjen att föda sitt första barn på vår klinik.[/caption]

Ytterligare ett glädjande besked kom i helgen när en kvinna som kom till vår klinik för sina andra graviditet fick sitt första barn. Efter att tidigare ha fått missfall var hon orolig inför förlossningen men allt gick bra och hon fick ett friskt barn.

Det är just den här typen av berättelser vi vill göra möjliga. Befolkningen i området runt Uvira förtjänar en andra chans!

Kommentarer

  • Publicerat av sgwdfhscsy den

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  • Publicerat av espioattlg den

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Lämna en kommentar