Företagskaffe

Ett litet beslut som gör stor skillnad

Vill du servera, sälja eller på annat sätt visa upp vårt kongolesiska kaffe?

Genom att byta till Rutasoka Coffee är ni med och bidrar till att skapa schyssta arbetsvillkor och tillgång till vård i Kongo.

Vi skapar social hållbarhet på riktigt. Vi har byggt en kvinnoklinik där mödrar på ett tryggt och säkert sätt kan föda barn där kaffet odlas. Det är särskilt viktigt i ett land som toppar statistiken över barna- och mödradödlighet i världen. Ni är med och stoppar den utvecklingen genom att välja Rutasoka Coffee som kaffeleverantör.

 

Välståndet byggs också på fler sätt. Kaffeexport var Kongos tidigare livsnerv, likt järn och stål från Sverige. Den livsnerven har krig slitit sönder. Riskerna är därför stora att importera från Kongo och vi är ganska ensamma om att erbjuda kaffe från det östafrikanska bördiga landet. Tillsammans räddar vi liv. Vi gör det möjligt för människorna i Kongo att få en bättre vardag, att skapa och påverka sin egen framtid. – JA, vi njuter också av ett smakrikt och ekologiskt kaffe från Kongo.

Gör som andra kontor, hotell, restaurang, kaféer samt butiker och var med och gör skillnad tillsammans med oss.

Klicka på “Kontakta oss” och fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Medvetna företag som valt Rutasoka Coffee

Ansvarsfullt kaffe på jobbet

Vi nöjer oss inte med ett kaffe av hög kvalitet och med god smak, vi vill att kaffet ska göra mer. Så när du dricker en kopp Rutasoka Coffee på jobbet bidrar du samtidigt till förbättrad vård och uppbyggnad av samhället där kaffet odlas. Läs mer om hur kaffe och CSR hänger ihop!

Vårt kaffesortiment

Vårt kaffe består av de finaste Arabicabönorna från Demokratiska Republiken Kongo. Kaffebönan tar smak av jorden där den växer och skapar en fantastisk smakpalett. Vi rostar de väl utvalda bönorna i Sverige och skapar fyra olika rostningar – varenda en lika god!