Kaffe på jobbet

Ett litet beslut – som gör stor skillnad

Genom att byta till Rutasoka Coffee på jobbet är ni med och bidrar till att skapa schyssta arbetsvillkor och tillgång till vård i Kongo. Rutasoka på jobbet är till för alla arbetsplatser som vill göra skillnad genom att välja ett kaffe ni kan vara stolta över. Kanske jobbar ni själva med social hållbarhet?

Rutasoka Coffee består av noga utvalda Arabicabönor av hög kvalitet från den Demokratiska Republiken Kongo. Vårt kaffe rostats långsamt för att framhäva de unika smakerna från just våra kaffeodlingar i det vackra och viktiga naturreservatet Virunga. Ett riktigt gott kaffe som också gör gott.
Läs mer om vårt kongolesiska kaffe här.

 

 

 

 

 

 

 

Vi nöjer oss inte med ett kaffe av hög kvalitet och med god smak, vi vill att kaffet ska göra mer.
Så när du dricker en kopp Rutasoka Coffee på jobbet bidrar du samtidigt till förbättrad vård och uppbyggnad av samhället där kaffet odlas. 

Stora förpackningar

Vi säljer stora förpackningar med våra kaffebönor som passar till kaffemaskinen på jobbet. Förpackningarna levereras i lådor om 12 exemplar. Totalt 6 kilo kaffe per kartong alltså.

Tillsammans med kaffet levererar vi ett litet vykort som presenterar Rutasoka och den kaffesort ni valt – så att dina kollegor vet vad de dricker!

KASENGA

Mörkrost

Mustig / Rund / Fyllig

MITUMBA 7.3

Espresso

Kraftig / Söt / Kryddig

OKAPI

Mellanmörk

Mustig / Rund / Söt

Välkommen till Rutasoka! Tillsammans gör vi skillnad.