Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

CHOKLADBOLLAR MED MANGO

Detta unika chokladbollsrecept är gjort med Kasenga mörkrost och torkad mango. Hur gott?

INGRIDIENSER

3 dl fiber havregryn (fungerar med vanlig havregryn också)
1 dl strösocker 
3 msk kakao 
2 msk bryggkaffe (Kasenga)
75 gram smör 
75 gram torkad mango
200 gram mörk choklad 70%
1 dl kokos

KASENGA HELA BÖNOR
I SHOPPEN

GÖR SÅ HÄR

1. Koka kaffe och smält chokladen över ett vattenbad.

2. Blanda samman havregryn, strösocker och kakao.

3. Tillsätt kaffe och smör.

4. Dela den torkade mangon i mindre bitar med hjälp av en sax och lägg ner i bunken med de andra ingredienserna.

5. Rulla till bollar och ställ sedan in chokladbollar i frysen i 20 min.

6. Doppa chokladbollarna i den smälta chokladen och toppa med kokos.

7. Servera

Section