Just nu: Fri frakt vid köp över 178 kr | Snabba leveranser

CIRKULÄR EKONOMI

I den stora kaffebranschen är vi bra på att bygga långa relationer med kaffekooperativ. Samarbetsavtal skapar en ekonomisk trygghet. Kaffemakaren vet att det faktiska värdet för skörden kommer tillbaka i ekonomiska medel.

HÅLLBARA SAMARBETEN

Vi har valt att kontrollera hela cirkeln själva och korta ner antalet mellanhänder. Det gör att vi värdesätter ett förhållningssätt där vi möter kulturen och entreprenörerna på ett professionellt sätt. Där ett samarbete inte bara vill sälja en skörd, utan skapa förutsättningar för kaffemakaren att utvecklas både ekonomiskt, socialt och ge möjlighet att förbättra kunskapen om att utveckla och ta hand om sin kaffeodling.  

PROFESSIONELLA FÖRHÅLLNINGSSÄTT

Hos Rutasoka innebär förhållningssättet en möjlighet att garantera er högkvalitativa kaffebönor som är handplockade med genuin passion och drömmar om en självförsörjande morgondag. Det innebär också att vi har valt att bygga en hållbar bro enbart mellan kaffemakaren, kooperativet och er som njuter av och dricker kaffet. Det är här vårt arbete börjar och går genom Rutasoka Foundation.

En stiftelse vi skapade 2019 för att utveckla och värnar om de förutsättningar som gör att samhället en dag kan bli självförsörjande. Som skapar möjligheter för oss alla att göra val, som påverkar fler än oss själva.

En kopp kaffe i taget.