Just nu: Fri frakt vid köp över 178 kr | Snabba leveranser

FIKAPAUSER SOM GÖR SKILLNAD

För varje Rutasoka-kopp som konsumeras bidrar ni till att rädda liv och bekämpa fattigdom där Rutasoka-kaffet odlas. 

Vill ni njuta av ett smakrikt, kongolesiskt kaffe som bidrar till förbättrad sjukvård och rättvisa arbetstillfällen? Klicka på länken nedan.


Till kontaktformuläret

VÅRT KAFFE GÖR NYTTA

Inte bara för människor i Kongo, utan i hela värdekedja.

Vi har noggranna kvalitetskontroller på våra råvaror så att vårt kaffe håller jämn och stabil kvalitet, så att ni får gott kaffe. Ett kaffe med unikt socialt mervärde som stärker ert CSR-arbete och er företagsprofil.

SÅ GÖR VI SKILLNAD

kontaktformulär

Vill ni byta till Rutasoka-kaffe på er arbetsplats! Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi er.

Kaffe för företag 

På rutasoka.se anser vi att det ska vara enkelt att beställa gott kaffe till kontoret online. Vi har samlat våra mest populära kaffesorter på en och samma sida så att du enkelt kan hitta din favorit. Vi erbjuder också både engångsköp och prenumerationer av bryggmalet kaffe och kaffebönor till företag så ni kan själv vilken lösning som passar er bäst.

Det har aldrig varit enklare att erbjuda en god kopp kaffe på kontoret och arbetsplatsen samtidigt som du gör en stor skillnad. En del av vår omsättning återinvesteras i att förbättra sjukvården och att utveckla kaffeindustrin i Kongo, där kaffebönorna odlas.

Tips: Vi levererar ditt kaffe redan inom 1 till 2 dagar. Köp ditt kaffe från Rutasoka.

Kaffe som smakar och gör gott

Elegant kaffe med fruktiga toner som dessutom bidrar till att bekämpa fattigdom och rädda liv där det odlas.

Här finner du både mellan-, mellanmörkt och mörkrostat kaffe samt espresso som passar till alla typer av kaffemaskiner. Vi erbjuder även helhetslösningar med både kaffe och maskin till ert kontor.

Från böna till kopp

Vi vet att det är över en kopp kaffe som de stora besluten tas och att det är vid kaffemaskinen som oväntade möten sker. Vi arbetar därför hårt för att kunna erbjuda den bästa kaffelösningen på marknaden.

Vi besöker själva alla kaffeplantagen vi arbetar med och vi har finslipat vår tillverkningsprocess in i minsta detalj.

Alla våra bönor handplockas och vi låter de torka naturligt i solen innan vi sorterar dem för hand för att eliminera så många defekter som möjligt. På rosteriet i Göteborg rostas sedan kaffet långsamt för att få fram de unika smakerna i vårt kongolesiska kaffe.

Köp kaffe till kontoret redan idag

Vi erbjuder rabatterade priser och flexibla lösningar för dig som beställer kaffe i större mängder. Erbjudandet gäller för både bryggkaffe, kaffebönor och espressokaffe.

Kontakta oss redan idag för mer information eller beställ ditt kaffe direkt i vår online shop.  

yt_image