Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

Vad säger ditt val av kaffe om  dig?

Att driva hotell och/eller restaurang är ett stort maskineri. Du bygger inte bara upp verksamheten i sig utan även varumärket som skapar associationer till det. Det som i slutändan gör att dina gäster väljer att besöka just dig. Gör det enklare för dina gäster att välja rätt. Med Rutasoka Coffe som kaffeleverantör av kan du knyta rätt värderingar till din verksamhet och samtidigt ge dina gäster möjlighet att bidra till en bättre värld.

Med Rutasoka Coffe som kaffeleverantör av kan du knyta rätt värderingar till din verksamhet och samtidigt ge dina gäster möjlighet att bidra till en bättre värld. Med små medel kan ni tillsammans hjälpa till att skapa en bättre morgondag för andra människor. Samtidigt kan samtalen kring borden handla om barnen som har fått komma till livet på ett säkert sätt, om mammorna som fått föda i trygghet och om kaffeodlarna som för varje kopp kaffe ni häller upp till era gäster, får ett bättre liv och en självförsörjande vardag. Och allt detta genom att välja ett högkvalitativt kaffe som är resultatet av ett genuint hantverk.

När du väljer Rutasoka Coffe som kaffeleverantör till ditt hotell eller din restaurang skickar vi med information om alla fantastiska initiativ ni bidrar till samt inspiration till de goda samtalen kring borden. Kom ihåg att även en sådan enkel sak som valet av kaffe berättar om vilka ni är som företag och vad ni står för.

Kontaktformulär

Rutasoka Coffe har sedan 2017 med stolthet levererat kaffe till arbetsplatser, hotell och restauranger samt butiker. Vi gör direktleveranser via våra rikstäckande samarbetspartners.

Är ni intresserade av att beställa eller veta mer, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar. För ännu snabbare hantering maila oss på info@rutasoka.se