Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

Rutasokas kaffeprenumerationstjänst

Bättre vardag för dig, bättre morgondag för kaffemarkarna.

Du gör ett val. Du väljer kaffesort och leveransfrekvens, resten sköter vi. Vi levererar kaffet till dig och återinvestera en del av din köpesumma där kaffet odlas, via Rutasokas Foundation. Sedan rapporterar vi till dig om hur vi tillsammans har utvecklat kaffemakarnas samhälle och deras odlingar.

Så funkar det:

1. Välj vilket kaffe du vill prenumerera på i webbshoppen

2. Välj hur ofta du vill ha leverans

3. Skapa ett konto för att följa ditt sociala engagemang och ändra i din prenumeration när du vill

Så funkar det

1. Välj kaffe i webbshopen

2. Välj prenumerera istället för engångsköp

3. Välj hur ofta du vill ha leverans

4. Skapa ett konto för att följa ditt sociala engagemang, pausa eller ändra i din prenumeration när du vill

TILL WEBBSHOPPEN

Starta din kaffeprenumeration online hos Rutasoka

Botanisera dig fram i vårt stora urval av ekologiska kaffesorter och kaffebönor online och starta din kaffeprenumeration redan idag. Välj mellan allt från färskrostat espressokaffe, till hela eller malda kaffebönor i allt från mellanmörkt till mörkrostat. TIPS! Vår bästsäljare BUTEMBO är populär av en anledning. Testa själv och upptäck varför!

Leverans snabbt och enkelt

 • Vi jobbar hårt med varje liten detalj för att göra det enkelt för dig att handla kaffe med härliga aromer och tydlig karaktär på nätet. Vi levererar inom 1-2 vardagar till hela Sverige i miljövänliga förpackningar, och erbjuder dessutom en kundservice i världsklass. Vårt kongolesiska kaffe använder bara de bästa kaffebönorna, som både smakar och gör gott.

  Espresso, mellanmörkt eller mörkrostat kaffe, vilken är din favorit?

  Kaffeplantorna som vårt kaffe kommer ifrån växer mer än 1500 meter över havet på vulkanisk mark. Den höga, kalla luften gör det idealiskt för att odla riktigt gott kaffe.

  ● Mellanmörk - Rund och mjuk karaktär som passar perfekt som frukostkaffe
  ● Mörkrost - Fyllig och mustig karaktär som gör sig bra tillsammans med mörk choklad
  ● Mörkrost - 
  ● Espresso - Mjuk och krämig karaktär för dig som är on-the-go

  Oavsett om du är ute efter malda eller hela kaffebönor för hemmet eller till kontoret, så hittar du det på Rutasoka. TIPS! Vi har både kaffepaket på 450 gram, eller större paket som 1 kg - vad passar dig bäst?

  Kaffebönor eller malt kaffe i många goda smaker
  Allt vårt kaffe är ekologiskt odlat, och vi köper bara de bästa kaffebönorna från plantager vi själva har besökt i Kongo, så att du ska kunna brygga ditt favoritkaffe i hemmet eller på ditt kontor. En del av vår omsättning återinvesteras i att förbättra sjukvård och plantera nya kaffeplantor i Kongo.

  Rutasoka är din go-to-shop för kaffe och kaffebönor på nätet, med snabba leverans, ett brett produkturval och fantastisk service - är vi det självklara valet i kaffehyllan.