Nu kan du få ditt kaffe levererat direkt hem med PostNord

Fikapauser som räddar liv

Tänk att ditt företag med små medel kan hjälpa till att skapa en bättre morgondag för andra människor. Fikapauserna på din arbetsplats kan framöver präglas av tanken på att ni gör en god insats, samtalen kring borden kan handla om barnen som har fått komma till livet på ett säkert sätt, om mammorna som fått föda i trygghet, om kaffeodlarna som för varje kopp kaffe ni dricker får ett bättre liv och en självförsörjande vardag. Och allt detta över en kopp högkvalitativt kaffe som är resultatet av ett genuint hantverk.

När du väljer Rutasoka Coffee som kaffeleverantör till din arbetsplats skickar vi med information om alla fantastiska initiativ ni bidrar till samt inspiration till de goda samtalen i fikarummet. Kom ihåg att även en sådan enkel sak som valet av kaffe berättar om vilka ni är som företag och vad ni står för.

Kontaktformulär

Rutasoka Coffee har sedan 2017 med stolthet levererat kaffe till arbetsplatser, hotell och restauranger samt butiker. Vi gör direktleveranser via våra rikstäckande samarbetspartners.

Är ni intresserade av att beställa eller veta mer, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar. För ännu snabbare hantering maila oss på info@rutasoka.se