Praktikant

Söker du en praktikplats där du kan bidra till något bra?

Det är precis vad Rutasoka kan erbjuda dig. Rutasoka är en Göteborgsbaserad start-up med fokus på att göra gott. Vi importerar ekologiskt råkaffe direkt från Kongo, förädlar kaffet här i Göteborg och säljer den färdiga varan till olika segment runt om i Sverige. En del av vinsten går till återinvesteringar lokalt där kaffet odlas. 

Rutasoka drivs av entreprenörer och intraprenörer som värnar om ett positivt och stöttande arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi är nu i en mycket spännande fas och ser fram emot att välkomna fantastiska studenter som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa fram fötterna!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som praktikant hos oss får du ett stort ansvar under handledning. Det finns många olika roller hos oss, oavsätt om du går på gymnasiet eller pluggar på universitet. Du blir en självklar medlem i vårt lilla men tätt sammansvetsade team och vi kommer att ha riktigt roligt tillsammans! Tillgång till egen dator är ett krav.

Exempel på arbetsuppgifter/roller:
  • Orderhanterare
  • Sociala medier koordinator
  • Programmerare
  • Försäljning
  • M.m.
Vem söker vi

Vi söker personer som brinner för vår vision och som vill påverka människor och samhällen långsiktigt, både hemma i Sverige och i Kongo. Du gillar att arbeta i små team där tempot är högt. Du kan ta eget ansvar, är orädd för att bära fram nya idéer, lösningar och förslag. Du har förståelse för vår vision och mission. Givetvis ser vi att du har datorvana och är van att arbeta med de vanligaste programmen så som Word, Excel, PowerPoint, m.m.

Ansökan & kontakt

Känner du dig träffad? Bra, fyll i formuläret nedan och bifoga ditt CV och ett personligt brev. Har du några som helst frågor är du välkommen att kontakta Stefanie Hedén på telefon 0735-055573 eller via mejl till stefanie.heden@rutasoka.se. Vi återkommer via telefon eller mejl, om det är aktuellt tar vi ett möte.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser framemot att träffa dig!